AUTORIZATII
responsive
OMAI

Avem personal instruit pentru a efectua controlul calitatii conductelor produse in fabrica noastra, conform procedurilor interne implementate in vederea mentinerii standardului de calitate.

CERTIFICAT DE PERFORMANTA
responsive
1922-CPR-1073

EN 12101-7:2011

Sisteme de control al fumului și căldurii. Secțiuni de conducte de fum. Conducte dreptunghiulare din oțel cu un singur compartiment pentru sistemul de control al fumului cu dimensiuni de până la 1250 mm x 1000 mm.

CERTIFICARI ISO
responsive
ISO 9001:2015

Este un standard international dedicat Sistemelor de Management al Calitatii (QMS). AVS dispune de personal instruit pentru a efectua controlul calitatii conductelor produse in fabrica noastra, conform procedurilor interne implementate in vederea mentinerii standardului de calitate.

ISO 14001:2015

Este standardul international care specifica cerintele pentru un sistem eficient de management de mediu (EMS).

ISO 45001:2018

Acesta specifică cerințele pentru un sistem de management al sănătății și securității în muncă (OH&S).

CERTIFICAT EUROPEAN PENTRU EVACUAREA FUMULUI
SI A GAZELOR FIERBINTI
responsive
SR EN 13501-4

Clasificarea rezistentei la foc a produselor și elementelor de construcție. Clasificare folosind rezultatele încercărilor de rezistență la foc ale componentelor sistemelor de control al fumului.

SR EN 1366-9

Sisteme de control ale fumului și gazelor fierbinți. Secțiuni de tubulatura pentru controlul fumului.

SR EN 1366-9

Incercari de rezistenta la foc a instalatiilor tehnice. Tubulatura pentru fum cu un singur compartiment.

AVIZE TEHNICE EUROPENE
responsive
AVIZ TEHNIC 018-05/233-2022

Standard european pentru producția de produse de protecție împotriva incendiilor.

AVIZ TEHNIC 018-05/234-2022

Standard european pentru producerea de produse de protecție împotriva incendiilor și acoperiri reactive pentru protecția la foc a oțelului

ACVILA VENTILATION SYSTEMS: PRODUSE

Firma ACVILA VENTILATION SYSTEMS cu sediul in Bucuresti, dispune de o unitate de productie proprie situata in strada Oxigenului 1B, Cernica, Ilfov, dotata cu utilaje noi si performante, achizitionate de la liderii din domeniu, care asigura realizarea unei game largi de produse specifice: tubulaturi circulare. tubulaturi rectangulare, cutii de plen, clapete de reglare, tablă ondulată cu profil Z, accesorii de ventilație și alte piese unice, la cerere. Putem produce, de asemenea, tubulaturi și fitinguri din oțel inoxidabil, coșuri de fum izolate din oțel inoxidabil.

Din respect pentru mediul inconjurator si pentru banii clientilor nostri folosim tabla galvanizata cu un grad ridicat de acoperire. Echipa noastra de specialisti supravegheaza productia de conducte conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001:2018. Datorita testarii riguroase si a garniturilor din cauciuc EPDM folosite, tubulaturile circulare produse de ACVILA VENTILATION SYSTEMS asigura nivelul maxim de etanseitate in instalatiile de clasa D.

Tubulaturi circulare
Tubulaturi rectangulare

Tubulaturile circulare si piesele speciale aferente sistemelor de ventilatie produse si comercializate de ACVILA VENTILATION SYSTEMS sunt obtinute din tabla galvanizata de tip DX51D - Z140 ÷ 275 EN 10346 cu grosimi de 0,5 ÷ 1,2 mm, in domeniul diametrelor 100-1250 mm. Aceste echipamente au propriul software cu aplicații pentru domeniul producției de tubulaturi de ventilație. Piesele speciale sunt echipate cu garnituri din cauciuc EPDM care asigura o etanseitate sporita. Acest catalog prezintă cele mai des vandute produse, iar la cerere, putem realiza si produse atipice.

Catre produse

Sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti / Desfumare

Tubulaturile rectangulare sunt realizate din tabla galvanizata, sau tabla de inox, folosind materii prime de inalta calitate, de la producatori de renume mondial: VOESTALPINE STEEL, GEBHHARDT STAHL Gmbh. Liniile tehnologice pentru realizarea acestor tubulaturi sunt achiziționate și de la liderii din domeniul prelucrării tablei: Ras Reinhardt; KOIKE ARONSON; TRUMPH, (SPIRO). Aceste echipamente au propriul software cu aplicații pentru domeniul producției de conducte de ventilație. Acest catalog prezintă cele mai des vândute produse, iar la cerere, putem realiza și produse atipice.

Catre produse

SERVICII

SISTEMUL NOSTRU:


  1. Ne trimiteti o oferta si noi o analizam cu minutiozitate si atentie.
  2. Se programeaza o discutie pentru a elabora partea tehnica si financiara a proiectului.
  3. Alegeti oferta ideala pentru dumneavoastra, in vederea produselor necesare si a implementarii proiectului.

our-system
102

Proiecte finalizate

57

Clienti satisfacuti

5

Tari

30

Total Angajati

VIZIUNEA SI VALORILE AVS

Calitate Superioara

Calitatea înaltă a serviciilor noastre se bazează nu numai în livrarea produselor finite, ci și în modul în care alegem materiile prime necesare.

Performanta inalta

Fabrica noastră este dotată cu mașini și echipamente de ultimă generație, întreținute și actualizate constant de personalul nostru profesionist.

Durabilitate

Acvila Vent oferă cea mai înaltă calitate în produsele și serviciile sale, dar oferă și o garanție de 3 ani pentru toate produsele de conducte. Din respect pentru mediul înconjurător și pentru clienții noștri, folosim tablă galvanizata cu un grad ridicat de acoperire care oferă astfel o durabilitate ridicată.

Strategie

Echipa noastră profesionistă de ingineri și specialiști în producție este aici pentru a asigura cea mai potrivită planificare și livrare a proiectului dumneavoastră.

Sustenabilitate

Acvila asigura o eliminare corespunzatoare a deseurilor, prin urmare detinand Autorizatia de mediu

Flexibilitate

Construim relații pe termen lung cu fiecare dintre clienții noștri. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, suntem un partener de încredere. In catalog sunt prezentate produsele cele mai frecvent comercializate, iar la cerere, putem executa si produse atipice.

PROIECTE FINALIZATE

FABRICA ROMCARTON

SOS OLTENITEI

More

DEUTEK(P.P.G.ROMANIA) –DEPOZITE

FABRICA STR CATANOAIA BUCURESTI

More

FABRICA TAKENAKA

CREPY EN VALOIS –FRANTA

More

FABRICA ZENTIVA

EXTINDERE CAPACITATE PRODUCTIE - BD PALLADY BUCURESTI

More

FABRICA ASPEN

PROIECT THOR–ROUEN–FRANTA

More

ACVILA VENTILATION SYSTEMS

Asigurăm nivelul maxim de etanșeitate în instalațiile de clasa D.

CATALOG PRODUSE

Discover all of our products

Vedeti toate produsele